Mégis van ma Magyarországon szabadon medve?
Figyelt kérdés
Ezen írás igazságtartalma szerintetek mennyi?
Az első képtől számítva olyan 8. bekezdés körül írja, hogy van medve Magyarországon szabadon. Szerintetek ez igaz?
2013. jan. 22. 03:07
11/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az volt a szerencse, hogy többen voltatok és ha egyedül lettél volna, akkor lehet, hogy nem végződött volna ilyen szerencsésen a találkozás.
2013. febr. 4. 22:42
12/22 hun04 válasza:
Jaj hadjad már a hülyeségedet ha nincs szorított helyzetben, meg nem éhezik nem fog megtámadni. Ennyi erővel ugyan úgy egy koca is megtámadhat, ha malacai vannak az is veszélyes. De ha ilyen ilyedős városi vagy, minek mész erdőbe?
13/22 hun04 válasza:
Jaj hagyjad már a hülyeségedet ha nincs szorított helyzetben, meg nem éhezik nem fog megtámadni. Ennyi erővel ugyan úgy egy koca is megtámadhat, ha malacai vannak az is veszélyes. De ha ilyen ilyedős városi vagy, minek mész erdőbe?
14/22 A kérdező kommentje:
Azért megyek az erdőbe, mert nem csak a várost, hanem a természetet is nagyon szeretem.
2013. febr. 5. 23:58
15/22 anonim válasza:
Lol, a természet ezzel jár. :D -.-"
16/22 hun04 válasza:
Aki természetbe megy akkor az válalja, hogy ott állatok élnek. Aki szereti a természetet az örül, ha pl egy medvét lát, nem pedig előre retteg, hogy húú mi lesz ha véletlenül összeakadok egyel.
17/22 A kérdező kommentje:
Szeretem a természetet, de szeretem az életemet is, illetve a szeretteimet is szeretem, akik pedig nem biztos, hogy örülnének a halálomnak.
2013. febr. 6. 11:47
18/22 hun04 válasza:
Én egy emberről se tudok Magyarországon, aki kiment kirándulni az erdőbe és meghalt.
20/22 hun04 válasza:
Ha félsz ne menj ki. A lényeget elmondtam szinte lehetetlen vele itt találkozni. De ez együtt jár a természettel, aki ennyire besz*ri, az menjen inkább ki csak a városi parkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!