Ez milyen madár? (kép) Sérült lehet?
Figyelt kérdés
Az egyik lábát felfelé tarotta, elreplült aztán visszajött, de most megint elrepült.
2013. jan. 9. 13:11
21/25 hun04 

válasza:

A héja sokkal jobban megfogja a galambot, mint a karvaly de mindegy!
22/25 anonim 

válasza:

Mi a problémád?! Én GERLÉT mondtam, és nem galambot! szóval csönd! Nem te küldted azt a linket?
23/25 anonim 

válasza:

Én azt mondtam hogy a karvaly megfogott egy GERLÉT a madáretetőn! Nem mondod? Szerinted Rétisas fogja meg a galambjaimat?! Jah és vegyél vissza, nem tetszik ez a modor!
24/25 anonim 

válasza:

Ornitológus legyen a talpán, aki egy hím héját megkülönböztet egy karvaly tojótól. Szerintem még az említett madarak is csak udvarlás közben jönnek rá az esetleges tévedésre D
25/25 anonim válasza:
héja tudom mert solymászvagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!