Melyik állat/dinosaurus erősebb?
Vita tárgya volt mert egyikünk azt monda hogy ez a másikunk meg azt hogy amaz. Lehet ne kérni értelme válaszokat.
Előre is köszi.
Spinosaurus vs Tyrannosaurus rex
Barnamedve vs Oroszlán
Elefánt vs Orszarvú
Grizly Medve vs Barnamedve
Grizly Medve vs Oroszlán
Ezt még hozzá teszem.
1.Spinosaurus lenne a nyertes(szerintem)
2.Barnamedve
3.Egyértelműen az elefánt,ilyen esetek már megtörténtek és mindenképpen az orrszarvú "veszített".
1.Grizzly
2.Grizzly
Második voltam:)
Spinosaurus vs Tyrannosaurus rex:
Jó kérdés, mivel a T. rexnek volt valószínűleg a szárazföldi lények közt a legerősebb harapása, és nagyvadakra specializálódott, míg a Spinosaurus nagyobb volt nála, a karjai is sokkal nagyobbak voltak, de feltehetően halevő volt.
Ha ugyanakkorák lennének, akkor én a T. rexre voksolnék. De igazából nem tudom.
Barnamedve vs Oroszlán:
Medve.
Elefánt vs Orrszarvú:
Ha ugyanakkora állatokról lenne szó, akkor talán ezt is kétesélyesnek mondanám, de mivel nem így van... elefánt.
Grizly Medve vs Barnamedve:
Passz. Azt se tudom, mi a különbség köztük.
Grizly Medve vs Oroszlán:
Medve.
1.Tyrannosaurus rex(nem biztos)
2.Barnamedve
3.Elefánt(van róla amatőr felvétel hogy az elefánt felnyársalja az orrszarvút)
4.Grizzly medve
5.Grizzly medve
Spinonosaurus vs. Tyrannosaurus rex Az ismereteink alapján a Tyrannosaurus rex.
Barnamedve vs. Oroszlán Barnamedve
Elefánt vs. Orrszarvú Elefánt,de mivel az orrszarvú elég agresszív állat előfordulhat hogy egy egy nagyobb példány győztesen kerül ki.
Barnamedve vs. Grizzly medve Úgy látom mindenki a Grizzlyre voksol,pedig tévednek.A Grizzly 300-400 kg súlyú,míg egy Barnamedve akár 900 kg is lehet,így egyértelműen a Barnamedve.
De itt egy másik érdekes párosítás Grizzly medve vs. Szibériai Tigris
A Tyrannosaurus és a Spinosaurus nem egy helyen és egy korban éltek. Ezt így nem lehet megmondani, bár a Tyrannosaurus nagyobb izomzattal rendekezett.
A medve és az oroszlán esetében ugyanez a helyzet. Amúgy meg az oroszlán falkában jár szóval....
Az elefán és az orrszarvú esetében vagy döntetlen, vagy az elefánt győzne. De ezek egymásra nézve békés állatok
Spinosaurus
Oroszlán
Elefánt
Barna medve
Oroszlán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!