Szerintem meg aki azt hiszi hogy egy 60-70kg-os farkast el tud intézni egy 25-30kg-os rozsomák azt csak sajnálni tudom!
"nah igen de ha azt nézük hogy mindkettő harapásának ereje ugyana akkora"
Hogy a bánatba lenne már ugyanakkora mikor a farkasnak jóval nagyobb zsákmányállatokat kell legyűrnie!
Egyébként meg elég csak abba belegondolni hogy 6-7db farkas letud gyűrni egy bölényt,szerintetek hány rozsomák bírna el egy bölénnyel?????? Mert szerintem 20 is kevés lenne.
Vagy a másik ha választanod kéne hogy melykel állsz ki egy ketrecben puszta kézzel harcolni szerintem az emberek nagy része tuti hogy inkább a rozsomákkal küzdene.
Régebben sokat néztem a NatGeo-t,Animal Planet-et és amikor veszélyes állatokról volt szó a farkast sokszor említették,volt is egy műsorban hogy valamilyen vadasparkpan megölt egy embert 1db farkas,olyat mikor hallasz hogy egy rozsomák ölt meg egy embert??????????????????????????????,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!