A farkasnak mekkora a marmagassága?
A szürke farkasé 70-90 cm, de ezért felesleges volt itt kérdést feltenni. Google-ban beírod, rögtön tucatnyi oldalt dob ki, mindegyikben a keresett információval -.-
"egyébként az írfarkas az csapatban ölt meg egyet vagy egy csapatot?"
Ezt nem igazán értem, fogalmazd át, vagy fejtsd ki egy kicsit.
Az utolsó kérdésedre ha jól értem, az ír farkaskutyára gondolsz. Én a szürke farkasra fogadnék. Bár magasságra nagyjából ugyanott vannak, a farkas tömege sokkal nagyobb, ami elég jelentős előny. Ráadásul a természetben nevelkedett állat általában sokkal strapabíróbb, szívósabb, mint egy háziállat.
Persze vannak olyan őrkutyák, akik képesek megfutamítani egy farkast, de azokat a fajtákat erre a feladatra is tenyésztették, hogy bármitől képes legyen megvédeni a nyájat (pl kaukázusi juhász). Amennyire tudom, ez az ír farkaskutyáról nem mondható el.
köszi a választ
egyébként az értettem amire mondtad hogy fejtsem ki hogy egy csapat írfarkas kutya öl meg egy farkast. De erre már válaszoltál. Amúgy én is rákerestem és nekem semmi ne jött ki. köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!