Egy rokát fel neveltem mert kis korába lovaglás közben találtam rá meg volt sérülve. Meg tanitottam vadászni meg minden a többi lent. (? )
Úgy látszik, nagyon hozzád szokott. Attól függetlenül, hogy vadállat, még érezheti, hogy jó helyen van, ahol szeretik.
Mennyi idős volt, amikor hazavitted?
Azért az még elég fiatal, rókák között is. Öreg rókát könnyebb lenne visszaengedni, mert már bőven van tapasztalata a túlélésben, de ha még ilyen fiatal, és ennyire hozzádszokott, akkor nem lenne szerencsés visszaengedni, mert ha meg is találná a helyét a vadonban, csak nagyon nehezen. Valószínűbb, hogy gyorsan elpusztulna.
Ha tudod, szerintem meg is tarthatod (bár hogy törvényileg megengedett-e, azt nem tudom), ha nem, akkor tényleg egy vadaspark lenne neki a legjobb.
kit érdekel hogy törvénybe ütközik-e?? megmentetted az életét, és ezért örökké hálás lesz neked!! várja azt a pillanatot, amikor vuszonozhatja a segítségedet és a szeretetedet!! szerintem tartsd meg ha te is megszeretted! nagyon kedves tőle, hogy gondját viseled!!
respect!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!