Melyik tigris jobb és erősebb a fehér vagy a narancssárga?
a nagymacskákat nem a színük alapján különítjük el, hanem az élőhelyük szerint.A színük ahhoz igazodik, hol élnek.
De ha egy bengáli(sárga) és egy szibériai(fehér) összeverekedni én a szibériai-ra szavaznék. Sokkal nagyobb.
Szibériai: 2,4-3-3 méter hosszú és 150-300kg a súlya
Bengáli:2,3-2,6 méter hosszú, 180-250kg a súlya.
A kérdésedbõl ítélve,te vagy egy unatkozó 12 éves vagy,vagy egy alacsony IQ-szintû 14 éves(vagy 13)
Ha az elsõ alternatíva nyert,akkor majd tanulni fogod bioszból hogy a színnek ehez semmi köze
Ha a második alternatíva az igaz,akkor meeg figyelned kéne a biológia órán és nem hülyülni!!!
Kedves kérdező!
Hogy a te szavaiddal éljek a narancssárga tigris a nagyobb és erősebb is általában.Én ezt igazán tudom, mert a Tigris a kedvenc állatom.
A többieknek viszont igazuk van, mert nem szín szerint állapítjuk, hanem faj illetve nemük szerint... Több érdekesség --------------------
Wikipédia.... :)
És mégis mi a sz@rnak írtál egy egyest és egy 'o' betűt?
Az írásod alapján te is egy nagyon visszamaradt gyerek vagy, mint a többi, amelyik nem tudja kiírni a szavakat, s csak olyanoka ír, hogy mind1, van 1, télleg, komcsi, köszcsi és stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!