3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok, de valami fantázia dúsabbra gondoltam. :)
lány a sárkány neme.
2012. aug. 10. 11:15
4/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Jajj, az elsőn szakadtam... :D Nem tudom miért. :D SÜSÜ! :D Süsüke. :D Az tök aranyos. :D
7/8 anonim válasza:
Sárki:) A viccet félretéve valamilyen misztikus, latinos hagnzású név (itt nem a latin nyelvekre gondolok általában, hanem arra a latinra , amit a középkorban használtak, hisz akkor terjedtek el a sárkánylegendák). Érdemes lenne hozzá egy latin szótárt fellapozni, tuti találnál valami jót és egyből látnád, h nem-e véletlen valami vicces-e a jelentése.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Köszönöm a válaszodat, a Te segítségeddel már meg is találtam a megfelelő nevet.
2012. aug. 28. 10:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!