Ha ez a cikk igaz, akkor a Megalodon a mai napig létezhet?
A cikk szerint Ausztrália és Új-Zéland környékén, valamint az Antarktisz környékén a mai napig élhetnek Megalodonok. Főleg a mélyebb vizekben.
Érdekes a cikk. Ezek szerint tényleg van rá esély, hogy a Földön még él ilyen 15-20 méteres gigantikus óriáscápa?
Épp ezért nem értem.
De elméletileg a megalodnon kicsit másképp is nézett ki mint a nagy fehér cápa, vagy nem??
Vagy ha létezik még akkor az áldozatok amiket megevett (maradékai) csak feltűnnének valakinek vagy nem? Hisz nagy étvágya lehetett.....
Épp ezért nem tudom, hogy tényleg létezhetnek-e még, vagy csak a szokásosnál kicsit nagyobbra nőtt fehér cápákat láttak.....
Valószínűleg másképp nézett ki, de ezt nem tudhatjuk biztosra, mivel nem maradt fenn épen fosszilizálódott Megalodon.
Szerintem viszont ha egy ekkora ragadozó lény lakna az óceánokban, arról már tudnánk.
A megalodon nyílt vízi óriás cápa volt, akkor csak nem élhet a tengerek mélyén, vagy igen?
Sztem nem tud addig lemerülni mint 1 ámbrás cet.
Igen, nyílt vízi hal lehetett, mint a cápák többsége. Tekintve, hogy anatómiailag a nagy fehér cápához és a makocápához áll legközelebb, valószínűleg életmódja is hasonló lehetett.
Ha tegyük fel mégis létezik még, akkor is nagyon kis számban lehetnek már jelen a tengerekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!