Ha egy vaddisznó leharapná a fejem mit csinálna a testemmel?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 15:15
1/18 anonim válasza:
Miután a vaddisznó makkot eszik és a fejed a kérdésből ítélve valószínűleg egy makk, a fás szárát, ami esetünkben a tested, nem eszi meg.
2/18 anonim válasza:
A vaddisznó mindenevő állat. A fejed nem tudná leharapni, de ha hullaként kint feküdnél az erdőn, akkor szépen megenne.
3/18 anonim válasza:
nem ragadozó állat,hanem minden evő,főként növényt,magvakat eszik! így nem tudná és nem is akarná leharapni a fejed,de ha holtan hevernél pár vaddisznó előtt vagy akár csak 1 előtt lehet megcsócsálnának
4/18 anonim válasza:
Igen, mert ők dögevők! Ha ott feküdnél holtan, megennének! :P
5/18 anonim válasza:
Őszintén, ha egy vaddisznó leharapná a fejem, az már nem érdekelne, hogy a testemmel mi van...
Ha a kérdéses vaddisznó le tudja és le is akarja harapni a fejed, akkor szerintem szép nyugodtan elfogyaszt. Hacsak nem pusztán a gyilkolás kedvéért csinálta az egészet. :D
6/18 anonim válasza:
Szerintem meghágna téged a torkodon keresztűl majd belédpetézne. Ja az egy másik élőlény bocsi :D
7/18 anonim válasza:
szétszedné.xdd mivel a vaddisznó makkokat eszik, ezért ha a fejed leharapta, az csak akkor lehetséges, ha megtámadtad őt, vagy a kölykeihez közeledtél/őket támadtad meg, vagy hasonlók.. ilyenkor bevadul.xd és ha már a fejedet leharapja, gondolom, a testedet sem hagyja meg.:DDD
8/18 anonim válasza:
Elvinné a kölykeinek! A maradékot megennék, a csontoddal játszanának a bőröd meg jó lenne alomnak. Semmi nem veszne kárba :)
10/18 anonim válasza:
Szerintem szép lassan megenne. Mivelhogy döglött állatokat is meg eszi amit éppen talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!