Egy medvét bármilyen módon lehet vegetáriánus életmódra nevelni?
Figyelt kérdés
Ha például egy medvebocsot megszületése pillanatában elviszünk minden rokonától, és egy ember neveli fel, úgy hogy távol tart tőle minden húst...stb. Akkor BÁRMILYEN (nem orvosi beavatkozás) módszerrel meg lehetne oldani, hogy vegetáriánus életmódot folytasson? Köszi!2012. jún. 21. 11:10
21/22 anonim válasza:
Nem lehet. A medve ragadozó. Étrendjében természetesen növényi eredetű táplálék is szerepel, méghozzá igen nagy százalékban, ezért használják rá sokan a "mindenevő" kifejezést. Egy ragadozót a húsról leszoktatni annyit jelent, hogy elveszed tőle a fő táplálékát, ez pedig növényi anyagokkal nem pótolható.
22/22 anonim válasza:
Én írtam a szögeset, örülök, hogy feldobtam a napodat.:) Ezt apukám mondta mindig, amikor a macskám csak egyfajta ételt evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!