Mit tegyek a pár napos kisőzikével?
Ma találtunk egy rét közepén egy kisőzikét. Az anyja sehol sem volt. Vártunk, de nem jött érte. Kb. 1-2 hetes lehet. A hátsó lábai még nincsenek kiegyenesedve. Próbáltam cumisüvegből kecsketejet adni, de mintha nem ízlene neki. Hogy, meg egyáltalán mivel tudnám etetni?
Ha megerősödött, szeretném visszaengedni a természetbe, hiszen oda való. Hogy kellene nevelnem, hogy később egyedül is eléljen?
Én vok a mentalista:DD Kedves kérdező!
Mi van a gidával? A részleteket is megosztod?
Privátban részletesen tájékoztatsz? Érdekelne.
A kérdésemre értelmes választ nem kaptam, csak a mocskolódást. Nem kell gondolatolvasónak lenni, csak elolvasni a kérdést, és válaszolni. Ha ez nem megy, inkább ne írjatok semmit!!!!
Az őzike jól van. Anyukáját szétszedték a kutyák. Megtaláltuk a tetemét is nem messze... illetve találtunk még egy kisőzet szintén szétmarcangolva.
Egy nyugdíjas bácsi neveli most. Rendesen eszik, alszik...
A tehéntej az őznek túl zsíros, ezért hasmenést kapnak tőle. Átfőzött vízel kell higgítani. Vagy nagyon lefelezni. A kecsketejet nem tudom milyen zsírtartalmú, bár úghy hallottam az még zsírosabb.
A magyarázatod meg sántít. Mert a kérdésben azt írtad: Az anyja sehol sem volt. Vártunk, de nem jött érte....
Most meg azt írtad: Ott volt szétmarcangolva...
Szépítsz! Hülyeséget csináltál, megesik, de valld be magadnak. Nekünk nem szükséges.
El kéne menned talán nyomozónak! Biztos te lennél az év kitüntetettje!
Másnap találtuk meg az anyját és a szétmarcangolt kisőzet. Egy szóval sem írtam, hogy aznap. És a várást se úgy értsd, hogy közvetlenül az őzike mellett álltunk.... És a 5 km-es erdőn, szakadékon keresztüli távolban eltöltött időt sem nevezném épp kevésnek.
A szemétkedő kommenteket hagyjátok meg magatoknak! Segítséget, válaszokat kértem, NEM nyomozást! Tipikus magyar stílus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!