Vajon veszett róka lehetett?
Figyelt kérdés
Elkéstem az utolsó vonatot ezért a sín mellett kezdtem gyalogolni egy földúton és a földút és a sín között egy gazos,nádas terület volt, sétálok a korom sötétben csak a hold világított majd zörgést hallok magam mögül és egy róka 2 méterre mögöttem előlépett és csak nézett.
Nem mondom, de én rohadtul megijedtem aztán a róka szépen nyugodtan visszasétált.
2012. máj. 4. 22:07
1/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem hogy veszett mert nem meg kellett volna ijednie?
Csak teljes nyugalommal nézett és még nyugodtabban visszasétált aztán talán 3-4 méteren a nádasban követett mondjuk ez már lehet csak a paranoiám volt,de zörgött bent.
2012. máj. 4. 22:12
2/7 anonim válasza:
a nem veszett róka sem ijed meg mindig
én egyszer egy csomó ideid szemeztem eggyel, de nem volt veszett szerintem
3/7 anonim válasza:
Feltételezem, hogy nem kereplővel, és kurjongatva énekeltél, mikor meglátott. Ez lehet a magyarázat.
4/7 anonim válasza:
Ha a róka még nemigen találkozott emberrel még nem fél tőle, főleg ha fiatal.
5/7 anonim válasza:
Bizony a fiatal rókák még nem félnek az embertől, és nagyon kíváncsiak, ezért van hogy direkt mennek emberközelbe (meg mert potyakaját remélnek, emiatt még a felnőttek is közel jöhetnek). Szerintem a veszett róka nem csak "szelíd", hanem fura és zavartnak látszó is lehet, bár még nem láttam veszett rókát, csak el tudom képzelni.
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy aranysakál volt, mert az van amikor nagyon flénk , de gyengéje a kiváncsiság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!