A delfineknek jó a memóriájuk? Írnátok olyan oldalt, ahol több mindent tudhatnék meg a palackorrú delfinről? A wikipedia nem jó.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 07:30
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Ajánlom Robert Merle: Állati elmék c. könyvét is.
Egyébként a delfinek nagyon intelligensek, tudnak egymással beszélgetni, szóval tényleg okosak, sokkal okosabbak mint azt bárki is gondolná. Persze ez nem csak a palackorrúról mondható el: minap a gyilkosbálnák vadászatairól láttam filmet.
3/3 Zsolt... válasza:
Én is épp a Merle könyvre gondoltam. A Wikipédia miért nem jó? Ha a magyar verziót szűkösnek találod, akkor érdemes megnézni az angolt, ez általában bővebb, alaposabb szokott lenni. Ha ez sem elég, akkor hasznos lehet a szócikk alatti hivatkozásokat, irodalmakat átböngészni - ezek túlnyomórészt valóban tudományos igénnyel készült írások, bár valószínűleg egy-egy részterületre fognak korlátozódni. Üdv, Zs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!