Milyen gyorsan fut egy jaguár?
Figyelt kérdés
Sajnos fogalmam sincs róla, hiába kerestem, hogy milyen gyorsan fut egy jaguár. Valaki meg tudja mondani?2012. ápr. 8. 14:15
1/5 anonim válasza:
Rákerestem angolul és azt írja, hogy mivel ők a gyorsaság helyett főleg a meglepetésszerű támadásra építenek, ezért csak rövid távon tudnak tartós sebességgel futni és elérik a "30 - 40 mph"-t. Lehet, hogy bunkó vagyok, de nekem sehogy sem esik le, hogy ez az mph magyarul melyik mértékegység.
3/5 Jurij Orlov válasza:
1600 méter 1 mérföld, 1 tengeri mérföld pedig 1800
4/5 anonim válasza:
Ez kb olyan, hogy mennyit lép egy veréb egy nap...hát semennyit mert ugrál ...a jaguár ne fut hosszú távon így nem is tudnak róla mondani semmit sem. A lepoárd vagy 60km/h órával fut.
5/5 anonim válasza:
Jurij Orlov : Nem. 1500 méter egy mérföld.
Kb. az 60km/óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!