Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Lehet otthon rókát tartani?

Lehet otthon rókát tartani?

Figyelt kérdés
Ha lehet akkor kell hozzá valami extra vagy tarthatom mint egy kutyát? Ha nem lehet akkor el lehet érni valahogy hogy lehessen?

2012. febr. 24. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem is tudom. A róka vadállat. A természetben a helye. A kutyák már több ezer éve háziasítva vannak mégis történnek "balesetek" amikor emberre támadnak, én nem mernék kockáztatni rókával. Kivéve mondjuk akkor ha van egy bazi nagy kerted, parkod akármid ahol kedvükre tudnak szaladgálni, ásni és vadászni.
2012. febr. 28. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Mert összekeverik a szelídítést a háziasítással.

A róka lehet, hogy megszelídül, de háziállat csak pár ezer év alatt lesz belőle.

2012. márc. 4. 06:57
 13/15 anonim válasza:
jó tanács tyúkót ne tarts mellete
2012. márc. 6. 08:25
 14/15 Osara válasza:
Youtube-on láttam rókáról videót, otthon tartják, mint a kutyust, keress rá. Valami cseh család, ha jól emlékszem.
2012. márc. 19. 09:22
 15/15 anonim ***** válasza:

A Google a barátod ;)

[link]

2012. ápr. 8. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!