Pici barna kukacok a tuskabinban?
Sajnos nem tudok használható tanácsot adni, de ez baromira tetszik, hogy a 'vadállatok' kategóriába tetted a kérdést! :D
Simán lehet, hogy valami undorító bogárszerű valami oda rakta le a petéit... Talán valami rovarirtó emberkét kéne megkérdezni, hogy mit lehet velük csinálni.
Ha látnád őket....tényleg vadállatok.
Amúgy én is gondoltam rá, hogy peték, mert mostanában valamiféle nagyobb muslincákat fedeztem fel tusolás közben..ott állnak és kukkolnak a csempén a kis roh@dékok...lehet hogy az ő petéik.
De mielőtt szakembert hívok, kiváncsi vagyok, hátha valaki találkozott még ezekkel a vadállatokkal:-)
fúj,nem hálistennek:-D
Ezek nagyon aprók, láb és potroh nélküliek. Tényleg szó szerint egy darab sötétbarna kukac.
De köszönöm, hogy vedted a fáradtságot és utána néztél nekem. Én amúgy nem találtam a google-be semmit róluk:/
Hát, nem akarlak felizgatni, de lehet, hogy ők még bébiászkák.
Amúgy ne izgulj, találhattál volna ilyet is:
Na jó, bocsi. :))))
Annyira azért ne izgulj, ősszel beköltözik mindenféle mindenhova.
:)
Hiába, a tusolóval lehet, hogy egy részüket csak beljebb sodortad. Ha szét tudjátok szedni, az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!