Ezra vagy Fenrir? Melyik nevet adnátok egy farkasnak?
Figyelt kérdés
Ha egyik se tetszik, ne írjatok, ha csak nem tudtok valami jobbat. Szívesen fogadok bármilyen ötletet.2011. júl. 29. 14:46
11/26 A kérdező kommentje:
Jaaa azt elfelejtettem mondani, hogy fiú :) Amúgy az Ezra is férfi név :)
2011. júl. 29. 22:56
12/26 Brigi ^^ válasza:
Az Ezra jobban hangzik, de én azt csak nősténynek adnám... Fenrir nem annyira tetszik, de ha (egy hímnek) az Ezra és a Fenrir között kéne választanom, akkor inkább Fenrir.
13/26 anonim válasza:
Az Ezra valahogy méltóságteljesebb, viszont én se adnám csak nősténynek.:) A Fenrir, valamiért nem tetszik...Akkor már Faramir. :D
14/26 anonim válasza:
az Ezra nekem is jobban tetszik, de ha tényleg pasi lesz a farkas XD akkor Fenrir
egyébként mit jelentenek ezek a nevek?
15/26 A kérdező kommentje:
Az Ezrát azt csak láttam valahol(amúgy pasi név:P) és kicsit "Farkas neves" beütése volt(legalábbis nekem) Fenrir meg egy Norvég mitológiai farkas volt :D Jelentése "A nagy farkas"(ha jól informálódtam...)
2011. júl. 31. 18:09
16/26 anonim válasza:
Pontosítás: Fenrir egy óriási farkas, aki Loki (Odin fogadott óriástestvérének a fia). Nagyon gonosz (az apjával együtt), ezért Odin leláncoltatta egy hegyhez (a láncokat törpök kovácsolták).
Ha eljön a Ragnarök (a germán mitológiai "istenek háborúja") Fenrir kiszabadul és végez Odinnal, a főistennel. ( Az én macskámat hívják Odinnak.)
Mellékesen Fenrir testvére még Hél, az alvilág úrnőjének is, és Sleipnir, Odin nyolclábú lovának.
(Germán mitológiából írom a szakdogámat, IMÁDOM!) :)
17/26 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm a pontosítást!:D
2011. júl. 31. 20:38
18/26 anonim válasza:
fenrin,amúgy szabd tudni, hogy mit is akarsz elnevezni? :D
19/26 A kérdező kommentje:
Farkast xD:D
2011. aug. 2. 23:20
20/26 anonim válasza:
jó azt érzem, de hol vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!