Mit tudok csinálni a borzzal ha eszi a veteményt? Bővebben lent .
Figyelt kérdés
Van egy nagy kertes házunk, annak a végében egy kis kukorica amit a borz már régóta eszik. Mivel tudnám elijeszteni, tippeket várok azoktól akiknek már sikerült elijeszteni.
Előre is köszönöm.
2011. júl. 25. 14:56
1/9 anonim válasza:
Most nem azért, de Magyarországon nincs borz.
2/9 anonim válasza:
Most nem azért első, de miért mondasz baromságot, ha nem nézel utána? Ugyanis kb. egész Európában és Eurázsiában honos a borz...
4/9 anonim válasza:
"Most nem azért, de Magyarországon nincs borz." ja, biztos azért látni az utak mellett elütve őket
tarts kutyát kérdező
5/9 anonim válasza:
Kérdező: google-ben nem találtam sok mindent róla, de találtam egy ilyet:
Igaz, hogy 25ezer Ft, de szerintem vannak olyan szervezetek, akik erre vannak specializálódva, és ők be tudják neked fogni ilyen ketreccel és akkor nem kell ennyi pénzért megvenni.
6/9 anonim válasza:
Én se láttam még sok féle állatot, mégis van...amúgy mi is ütöttünk már el majdnem a múltkor egy borzot...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, jelenleg kint van 1-2 csapda mert egyszer vagy 2 éve már megfogtunk egyet, remélem most is sikerül.
2011. júl. 25. 21:00
8/9 anonim válasza:
De ugye élve fogó csapdát tettetek ki?!
9/9 A kérdező kommentje:
Persze élve fogót, tőrt.
2011. júl. 26. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!