A sündisznó, ha megszúr az mérgező?
Figyelt kérdés
Tegnap este véletlen ráléptem egy sündisznóra... Mivel csak a tüskéit súroltam, őneki semmi baja nem lett, de engemet több helyen is megszúrtak a tüskéi... A szúrása mérgező? Ha igen mit tegyek? A szúrásnyomok nem fajnak, nem viszketnek, csak sok pici piros pont... Amikor megszúrt égett, de odabenn hideg vízzel leöblítettem. A válaszokat előre is köszönöm!2011. júl. 7. 15:11
11/14 anonim válasza:
amugy nem mergezo a suni persze..de ha mundjuk beteg a suni vagy bakteriumos a tuskeje akkor mar megfertozhet..tetanusz kell csak..nem faj..hidd el:) es megnyugodhatsz akkor!:)de ha nem verzik akkor nem is fertozodhetsz meg,mert a bor az azert van h vedjen a kulso fertozesektol,de ha bejut a bakterium a verbe akkor van csak a baj:)
12/14 anonim válasza:
Engem szúrt már meg süni egyszer, a lábamon, véletlen ráléptem az udvaron 1re. :DD Nem volt semmi, anyázódtam 1 sort, aztán bemenetem, és tiszta vízzel lemostam, lefertőtlenítettem és ennyi. :D
13/14 anonim válasza:
Igen!!!!
Mutálódni fogsz tőle!!!!!
14/14 anonim válasza:
Azóta a kérdező Hedgehogmanné vált xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!