DannyZuko kérdése:
Létezik albínó jegesmedve?
Figyelt kérdés
Minap hallottam ezt a kérdést és elkezdtem elmélkedni rajta. Teneked mi a véleményed erről?2011. jún. 16. 12:13
11/21 anonim válasza:
Sztem igen, úgy különböztethető meg, mint a lovaknál:
az "igazi" jegesmedvének fekete a bőre, az albínónak rózsaszín
12/21 anonim válasza:
Szerintem minden állatból lehet albínó változat, az már már, hogy eddig még 1szer se volt. :D
Szerencsétlen albínó jegesmedve ott a hófehérségben. Leégne az orra :D
14/21 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint ez a szemes dolog hülyeség, vagyis az hogy minden állatnál így van. Én csincsilla tenyésztéssel foglalkozok már jó pár éve és náluk például nincsen, nem létezik albínó. Ha fehér és piros a szeme az nem jelenti automatán azt hogy albínó. Csincsillából van ilyen, sőt olyan is, hogy nem fehér de piros szeme van. De nem albínó egyáltalán...
15/21 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint az utolsónak 2 pont...
2011. szept. 1. 15:23
16/21 ABG válasza:
A jegesmedvéknek a bőre fekete.
Azért nem látod mert szinte mindenét fehér szőr borítja.
Kivéve például az orrát, amit feketének is látsz.
Ha egy jegesmedvénél megjelenne az albinizmus a bőrén is akkor az orra a csökkent pigmentáció miatt fehérebb lenne...
17/21 anonim válasza:
uccsó: nem fehérebb lenne az orra, hanem rózsaszín
18/21 anonim válasza:
Van hát!
eddig nem fedezted föl hogy a fehérnek a fekete az ellentéte és hogy létezik FEKETE MEDVE???
19/21 anonim válasza:
aham és akkor az albínó jegesmedve fehér bőrű és fekete szőrű?
Talán a foga is fekete?
20/21 momsz6 válasza:
Tulajdonképpen a jegesmedvének a bőre szürke, a szeme sötét, csak a bundája fehér, amitől a jegesmedve nem albínó. Egy jegesmedve akkor lenne albínó, ha rózsaszín bőrrel, fehér szőrzettel és nagyon világos kék szemekkel születne. Így van a lovaknál is. Vagyis SZERINTEM az albínó jegesmedve nem a barna medve. Mondjuk ha egy barna medve albínó, akkor az ugyanolyan, mint egy albínó jegesmedve! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!