Van az Animal Planet csatornán egy Gepárdkirályság c. műsor. Hogyan lehetnék én is egy az ottani állatmentők közül?
Figyelt kérdés
(Más vadállatokat is szeretek, ez csak 1 példa volt.)2011. jún. 11. 20:10
1/5 anonim válasza:
Oda nagyon nehéz bejutni szerintem, nem akárkit vesznek fel.nagyon nemes gondolat, hogy segiteni szeretnél állatokon, de egyben veszélyes is. ismerem a műsort, jo emberek vannak ott.. nézegesd és hátha szóesik arrol is.
2/5 anonim válasza:
hát,jó nehezen. Nagggyon,naggyon,nagyonn nehezen,haver. Nemes gondolat,ahhoz felsőfokú nyelvvizsga kéne(minimum kettő), tuti képzetség,valamilyen gyakorlat,meg tökömtudja mi.
3/5 anonim válasza:
Sok máni,pénz,zsozsó,suska,lovetta,lóvé,zseton :D
4/5 anonim válasza:
Valóban nemes gondolat.Én is szeretnék állatvédő lenni,csak még fiatal vagyok.Min. kell eyg angol falső fokú,vmilyen kapcsolat.Talán felhívhatnál egy magyar peac csapatot.Sajna nagyon nehéz,de hajrá!!És szólj ha van vmi!
5/5 anonim válasza:
szerintem kezd valamelyik itthoni állatmenhelyen... majd meglátod, nagyon nehéz én csak egy napot voltam de sírva menekültem haza... nem szép látni ahogy elaltatják az otthonuktól megfosztott öreg kutyákat és ápolják a sz@arrá vert szerencsétlen kölyökkutyákat macskákat! ha azt kibírod csak akkor érdemes befeccölni ilyesmibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!