Láttatok már medvét a magyarországi erdőkben?
Figyelt kérdés
Állatkertesek kíméljenek.
Elvileg már Ipolyszögön vannak. Tőlünk az nincs annyira messze. Az érdekelne hogy látott-e már valaki medvét magyarországi erdőkben , szabadon?
2011. jún. 3. 22:21
11/20 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy pár négyzetméteren él egy medve, nem tudom, hogy olvastad ezt ki a soraim közül.
12/20 anonim válasza:
nem lesz itt medve mert ha bejön látja milyen szegénység van akkor már hátat is fordít..vagy megeszik a tesvírek :D :D :D
13/20 A kérdező kommentje:
hahha.:D
Sehol nem olvastam csak irtam...:)
2011. jún. 6. 14:32
14/20 anonim válasza:
Igen. Fényképes bizonyítékom van róla.
15/20 A kérdező kommentje:
állatkert?
vagy erdő?
2011. jún. 8. 14:03
16/20 anonim válasza:
Erdő - Bükk - Vadkamerás felvételek.
17/20 anonim válasza:
Nem tudnád megmutatni azt a képet?
18/20 anonim válasza:
Hát, nézd. Hivatalosan aláírtam egy papírt amiben az áll, hogy nem beszélhetek róla és nem adhatom ki harmadik fél számára azt amit a képeken látok.
De küldj egy privit és megoldjuk. :)
19/20 chrishu válasza:
Én nem de állítólag erre van
Rétág/Nógrád megye
20/20 anonim válasza:
Aggtelek mellett láttam már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!