Veszélyes a vaddisznó?
Figyelt kérdés
Tegnap este voltam túrázni és majdnem megtámadott minket egy,de valaki mondta,hogy ilyenkor csendben kell maradni és így elment. Nagyon megijedtem. Mi lett volna,ha mást csinálunk? Nagyon veszélyes állat? Volt már hasonló vaddisznós tapasztalatotok mint nekem?2011. máj. 21. 17:07
11/11 anonim válasza:
Szegény disznó legalább úgy fosik tőled, mint te ő tőle. Csak a legutolsó esetben támad meg, amikor már nem érez más kiutat a menekülésre. Pár százzal már találkoztam, és egy se bántott. Az viszont igaz, ha sebzett akkor ne piszkáld! Arra szerintem sokkal nagyobb az esélyed, hogy elüt egy autó, mint egy disznyóóóó! Úgyhogy szétnézni a zebrán!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!