Mivel medvék nincsenek, a többi nem veszélyes, inkább félnek az embertől. A vaddisznó akkor veszélyes, ha kismalacai vannak, a kóbor kutyák pedig csak akkor, ha falkában, kiéhezetten támadnak. Egyébként a "legveszélyesebb vad" a két lábon járó (mint orvvadász, mint fatolvaj, mint rabló, mint tolvaj).
2011. ápr. 3. 00:27
2/26 anonim válasza:
A rézfaszú bagolytól kell tartani, legutóbbi sátorozásnál megerőszakolta a nővéremet...
2011. ápr. 3. 00:28
3/26 anonim válasza:
vaszélyes lehet a veszett róka is. és nem támadása miatt . hanem a fertőző mivolta miatt.
2011. ápr. 3. 00:29
4/26 anonim válasza:
00:28
a rézfaszú bagolyt már begyülytötték a szinesféngyülytők. :)
2011. ápr. 3. 00:31
5/26 anonim válasza:
Akkor meg a MÉH telep felé kell vigyázni:D
2011. ápr. 3. 00:32
6/26 anonim válasza:
hát én hallotam a Vértesi yetiről és a bakonyi Sárkányról a yeti elvisza barlangjába és elevenen felfal a sárkány pedig odaad a kicsinyeinek és kibeleznek élve =/ :S KERÜLD ŐKET . Ha pedig az északi középhegységbe mész akkor vigyázz elne raboljanak az ufók mert veszélyesek lehetnek .
2011. ápr. 3. 00:52
7/26 anonim válasza:
A bodzagyűjtők elég veszélyes állatok.
2011. ápr. 3. 01:07
8/26 anonim válasza:
Ahogy szerintem a válaszokból leszűrted, nincsen rád veszélyes vadállat hazánkban :)
Bár a vaddisznó tud akár halálos sérüléseket is okozni, nem fog rádtámadni az éjszaka közepén, főleg ha alszol. Akkor vagy bajban, ha rárontasz, megleped, sarokba szorítod, megsebesíted. Ez alvás közben nem valószínű :)
2011. ápr. 3. 02:06
9/26 anonim válasza:
Szerintem a Viperák még nem haltak ki teljesen Magyarországról.
Bár ahhoz, hogy megmarjon először találni kell egyet 8nem kis munka, és szerencse kell hozzá) aztán b@szogatni kell hogy támadjon. Csak úgy nem fog odamenni hozzád, hogy megmarjon, ha észrevesz, inkább lemenekül.
2011. ápr. 3. 05:10
10/26 anonim válasza:
tapasztalatból tudom, hogy a legveszélyesebbek a vadászok: Falkában támadnak, hullarészegen, és mindenre lőnek, ami mozog (egymásra is - ez kicsit levon a veszélyességükből) :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!