Mi a teendő ha Afrikában szembetalálom magam egy oroszlánnal?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:59
21/35 anonim válasza:
Az előttem szóló egyik válaszoló írta helyesen, csak kicsit hiányosan. De ez csak akkor működik, ha be van varrva egy alma a zsebedbe.
Első lépés, vársz. A türelem rózsát terem. Nincsen rózsa tövis nélkül. Leszakítasz egy tövist, azzal kifeszíted a varrást a zsebeden. Megvan az alma. Eldobod az almát. Az alma nem eszik messze a fájától. Hamarosan megtalálod a fát. Fölmászol a fára. Ezzel lóvá tetted az oroszlánt, így lóval kimenekülsz a sivatagból.
:)
22/35 anonim válasza:
09:11: Kösz a kiegészítést :D Ez egy ezer éves vicc, azt hittem a kérdező erre kíváncsi :D
23/35 anonim válasza:
Hát akkor már semmit,max egy ima belefér
24/35 anonim válasza:
Kezdj el egy rövid imát,úgysem érsz a végére.
27/35 Ivan Iljics válasza:
Ha éhes és nőstény: neked kampó. Ha éhes és hím: akkor nem tudom mi van mert oroszlánnál elvileg a nőstények vadásznak. De lehet hogy akkor is véged. Ha nem éhes, ne hergeld és minden oké lesz. Az állatok ösztönlények, nem ölnek "kedvtelésből". Azt csak az ember csinálja.
28/35 anonim válasza:
orinál nem tom mi van de a tigrisnél nem szabad megfordulni mert akkor azonnal megtámad,sztem az oroszlán is ilyen
29/35 anonim válasza:
21:50: A házimacskák is ölnek kedvtelésből :)
30/35 anonim válasza:
Az vállatok mindig is féltek a tűztől. Ahogy 5-ikben tanultad az "ősembert". Ha van nálad mivel hirtelen csinálni akkor nincs vész. De szerintem se fuss mert az állatok megérzik ha félsz és akkor nyekkkk... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!