Szerintetek melyik vadnak a legjobb a húsa? (szájízetek szerint)
Hogy vagytok képesek ilyen édes állatokat megenni?
:( Milyen lenne neked ha egyszercsak egy fölsőbbrangú ember levágna és megenne? Az állatok érző lények!!!!
Hú én nem szeretem a vadhúst, lehet hogy csak azért mert sajnálom őket és ezért alapból nem jön be, de nekem az íze olyan nagyon.. vadas :)
Ha a strucc vadnak számít, akkor arra voksolok, mert az nagyon finom, csak drága és nehéz beszerezni...
2. kommentelőnek üzenném: ha nem lennének vadgazdálkodók(vadászok, vagy ahogy te mondanád ,,GYILKOSOK''), nem biztos hogy ennyi termény lenne. a vadászat nem a ,,lövöldözésről és a gyilkolásról'' szól. Ez egy nagy gazdálkodás, és mellette a baráti kör. Nem az a szórakozás, hogy ,,kiírtsuk'' a vadat, hanem az, hogy együtt legyen a barátok sokasága. És ha ez mellett valaki úgy ér be a vadászházba, hogy netalántán még sikerült is valamit terítékre hoznia, akkor az már csak hab a tortán.És ezután a vad feldolgozásra kerül.
VADGAZDÁLKODÁS: a vad szaporulatának, populációjának szabályozása, nehogy túlszaporodás vagy létszámcsökkenés legyen. Ha túlszaporodás van, előjönnek a vadkárok: Mezőgazdasági és Erdőgazdálkodási károk.
Szóval ennyit a ,,GYILKOSOKRÓL''!!! Akkor minden bizonnyal nagyszüleid is gyilkosok, mert levágják azokat az aranyos kiscsibéket, ha megnőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!