Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Vadászterületet, hogyan...

Vadászterületet, hogyan határolják el? Honnan lehet tudni, hogy az vadászterület?

Figyelt kérdés
Pédlául, ha eltévedek egy nagy erdőben vagy motorozunk és nem akarom, hogy agyönlöjjenek? Azt tudom, hogy elkerítve nemigazán lehet, mert akkor az állatok sem tudnak közlekedni. De akkor honan tudjam, hogy az vadászterület és, hogy kerüljem ki?
2011. márc. 13. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ahhoz képest elég gyakori, hogy saját társát/másik vadászt lövi meg a vadász, mert azt hiszi, hogy a vad motoszkál ott a bokorban."

Na ilyet vadász nem tesz, ha bármilyen rálátásod lenne a témára, akkor ezt te is belátnád. Túl sok mesét nézel.

Az meg, hogy a részeg Gyuri bácsi légpuskával s*ggbelövi a részeg Palibácsit, mert azt hiszi vérnyúl, még nem vadászbaleset.

"Arról nem is beszélve, amikor meg kirándulók kutyáját lötték le, mert ilyen is volt. És nem hiszem, hogy véletlenül."

Valóban, nem véletlenül. Bár büntetendő és elítélendő, de az említett emberek tudták, mire lőnek. Ez másik téma.

Viszont, kérdező: Nekem eddig nem esett le, hogy te azért félsz a naptól, mert vaj van a fejeden. Én sem ajánlom, hogy erdőben motorozz. Lelőni nem fognak, de ha megunják, hogy más kárára szórakozol, és véletlenül kihúznak nyakmagasságban egy drótot, vagy legyen az csak lábmagasságban, akkor "egy életre" elmegy a kedved a motorozástól.

2011. ápr. 3. 02:21
 12/14 anonim válasza:
mi az h kedves utolsó hiszen mindig más lesz az utolsó ez folyton változik.
2011. ápr. 10. 11:09
 13/14 mentalist ***** válasza:
Ne motorozz erdőben te...
2011. júl. 25. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Murr, csak most látom, hogy az én soraimra reagáltál. Akkor én is reagálnék:

1. Nem én nézek túl sok mesét, hanem te nézel túl kevés híradót.

2. Egyáltalán nem más téma, azt is vadászok tették/teszik. Akkor miért lenne más téma?

2011. júl. 25. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!