Milyen csalit tegyek, az élvefogó patkánycsapdába?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 21:05
1/12 anonim válasza:
2/12 Platypus válasza:
Macskatáp, sajt, díszhaltáp, csirkecsont. Az enyémek ezekért vannak megőrülve.
3/12 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármi jó.
Én régebben szemes kukoricával csaliztam, egy kis olajos hal_lével meglocsolva esetleg kolbászdarabkákkal.
A lényeg, hogy elnyomja a kezed szagát, bár pár nap múlva úgyis elillan.
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem az íze, hanem a szaga számít igazán. Tehát valami jó büdös kaját tegyél a csapdába, mondjuk sajtot, kolbászt vagy macskakaját.
5/12 anonim válasza:
Igen. Valmi oylat aminek roppant erős szaga van. A nagypapám kutyatápot rakott bele. A lényeg az illat, hogy odacsalogassa messziről.
7/12 anonim válasza:
amibe van hús!!!egy darabka nyers húsért oda vannak.tudom,tartottam patkányt(fehéret) és ölni tudtak a csirkehúsért.ha a konyhába daraboltam és megérezték a szagát már messziről visítottak :)
8/12 anonim válasza:
bármijen husos kaját ami a konyhában van. lényeg h erős illata legyen pl: falat füstöltkobit, szalonna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!