MI a rák az a Chupakabra?! Már nagyon érdekel.
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 19:48
21/26 anonim válasza:
Az a furi hogy én láttam róla egy természetfilmet amiben meg akarták találni (de persze nem találtak semmit!)
szóval ott 2 ill. 4 lábon járó csupasz (kevés szőrrel)
állatnak mutatták kb. eggyel kissebbnek mint egy kecske.(igen)
máshol meg szőrös medveméretű vadállatnak(nem).
Elv. kecskéket eszik de én sem a Yeti sem a Chupakabra,Nessi létezésében nem hiszek,(a legtöbb ilyen dolognak az a magyarázata hogy ittmaradt (Nessi) a múltból
Vagy Istenek büntetése meg ilyenek),bár elég sok a bizonyítég de malyd ha befognak egy élőt akkor jártassák a szájukat.
22/26 anonim válasza:
Ja és
Chupakabra=Yetiszerű lény
Chupakabras=Prérifarkas v. Dingószerú ronda kecskeevő lény.
23/26 anonim válasza:
A Chupakabra egy kitalált lény, ami a Schooby Doo mesében volt :)
24/26 gtgunár válasza:
Egy amerikai állat. Állítólag a kitalálója azért találta ki, hogy legyen kire ráfogni a lopott állatok eltűnését és utána minden gyanús támadást rákentek.
25/26 gtgunár válasza:
Egyébként lehet hogy a gyerek riogatására találták ki(mint nálunk a réz f***ú baglyot) de az is lehet, hogy valaki nagyot akart mondani. Gondoljatok bele : a különböző mesékben szinte minden ma létező veszélyes/ ijesztő élőlény tulajdonságával fel van ruházva csoda hogy nem mondták rá kopoltyúja van meg repülni tud. Ha én akartam volna nagyot mondani én is egy lényt találok ki(bár biztos nem ilyet) ez már nevetséges. 15-20 állat keveréke az elmondottak alapján ráadásul ezek inkompatibilisek legalább hazudtak volna hihetőt!
26/26 anonim válasza:
Nekem a neve teszik a legjobban.
Chupakabra=kecskeszívó :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!