Földigilisztát hogy ápoljak?
télapó után,amikor már volt hó találtam gilisztákat és gondoltam ,hogy megmentek egyet a fagyhaláltól.
beföttesüvegben tartom tetővel,este szellöztetem és néha kicserélem a földjét...kéne még vmi gondoskodás?
és most elég vizes a föld amit tettem neki és egy kicsit megpuffadt vagy nem tudom de nem ojan fürge mint volt. (pedig eddig se tudtam neki szárazföldet tenni...)
minden tippet szeretettel várok:D
vágd ketté, és akkor 2 kukacod lesz.
életbe marad mind a 2 fele. komolyan
off: kis pontosítás: csak az a fele marad életben, amelyiken a feje van.
on: ne vizezd a földjüket, mert megfulladnak! Adjál nekik száraz leveleket, azokat lehúzzák majd a föld alá, és megeszik
nem vicc:van. és azota él...
csak most jó ötletnek tünt adni neki almát vagy valamit de nem hiszem h azzal tud valamit kezdeni...de a zokinit átgondolom:D
majd akkor száritok neki levelet mert most minden vizes(mint a föld az udvaon)
nekem tetszik egyben sztem nem szedem szét:D
azért köszi mindenkinek:D
Kiskoromban egyszer megpróbáltam földigilisztát tartani, de nem jött össze :( Nem tudom mi ezen a vicces, lehet hogy ha összefutok eggyel valami lehangolóbb helyen, majd kipróbálom újra az itteni tippek alapján :)
(azért lehangolóbb helyen, mert egy jó helyen élő boldog földigilisztát nem szaktanék el a jó kis helytől :)) )
:D
igen,eddig engem is ilyenek tartottak vissza de ő pont elég reménytelen helyen volt ahhoz hogy kiszakitsam onnan (ugy kell elképzelni hogy vagy 10 giliszta hevert a nagy hóban ami ilyen jegesre volt keményedve...)
vigyázz rá, abba a nedves földbe nehogy náthás legyen,mert éjjel nem tudsz aludni a prüsszögéstől.
csak viccelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!