Magyarországon lehet adoptálni jegesmedvét?
Utolsó! Én meg az ilyeneket utálom. Az Ő pénze, ha neki ez megéri, erre akarja költeni, hát tegye azt. Nem a mi gondunk. Én sem állok jól, de hagyjuk, ne szóljunk bele az életébe. Főleg ha tisztességes úton szerezte meg, amit ugye nem tudhatunk, és hogy őszintén megmondja, nem is érdekel. Nekem erről ennyi a véleményem.
Üdv.
Sziasztok!
Mindenki szabad akarattal rendelkezik a pénzéről, azt tesz vele amit szeretne!
Én is nagyon szívesen adoptálnék állatkát, de sajna még gyerek vagyok, nem tehetem:S
Anyukámnak is nehezebb a helyzete, de ilyenkor Ő mosolyog, mikor hallja, hogy emberek örökbefogadtak állatkákat, szerintem Ő is szeretne egyet:)
Kívánom Neked, hogy helyrejöjjön az anyagi problémád, de ha a kérdező jegesmacit szeretne hadd legyen Neki, ezzel csak jót tesz :)
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-17 19:32
Kösd ki a netet, lesz párezer forintod!
Nah jó ez bunkóság, de most komolyan hagyjad már... aki irigy, azt lehúzza a saját irigysége és nem halad. Puffneki.
Amúgy barátnőmnek szülinapjára Gézát a tapírt fogadták örökbe anno.
Kapott egy oklevelet hogy ő az örökbefogadója és ő+1 fő mehetett az állatkertbe ingyen ?1 évig? vagy csak 2*, már nem emlékszem.
Anyumék meg keselyűt fogadtak anno örökbe exével.
Az örökbefogadás 1 évre szól. Pénzben nem tudom mennyibe fáj.
Adoptálás vagyis örökbefogadás. Értelmezhetjük kétféle képpen is.
1. Az állatkertben marad,gondozzák csak adományt kap tőled:)
Ilyenkor attól függ mennyi az adomány de kb: 13.000 Ft ért kapsz vele egy közös oklevelet. 35.000 Ft- felett kiírják a nevedet a táblájára 20x10 méretben.
2.Haza is viszed az állatot. Nah ez lehetetlen. Maximum a sarkörön. De igazuk van az előttem szólóknak,hogy csúcsragadozó és hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!