Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Magyarországon lehet adoptálni...

Magyarországon lehet adoptálni jegesmedvét?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 17:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
46%
figyu, ha ennyi pénzed van, fogadj örökbe engem. elegem van a gazdag kis hülyékből, akik nem tudják, mit kezdjenek a pénzükkel. én azon gondolkozom, hogy holnap mit egyek, nem ilyen hülyeségen. szóval, ha tényleg sok a pénzed, küldhetnél nekem egy kis lóvét és szarjál a jegesmedvékre. ennyi az én személyes véleményem.
2010. dec. 17. 19:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó! Én meg az ilyeneket utálom. Az Ő pénze, ha neki ez megéri, erre akarja költeni, hát tegye azt. Nem a mi gondunk. Én sem állok jól, de hagyjuk, ne szóljunk bele az életébe. Főleg ha tisztességes úton szerezte meg, amit ugye nem tudhatunk, és hogy őszintén megmondja, nem is érdekel. Nekem erről ennyi a véleményem.

Üdv.

2010. dec. 18. 11:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mindenki szabad akarattal rendelkezik a pénzéről, azt tesz vele amit szeretne!

Én is nagyon szívesen adoptálnék állatkát, de sajna még gyerek vagyok, nem tehetem:S

Anyukámnak is nehezebb a helyzete, de ilyenkor Ő mosolyog, mikor hallja, hogy emberek örökbefogadtak állatkákat, szerintem Ő is szeretne egyet:)

Kívánom Neked, hogy helyrejöjjön az anyagi problémád, de ha a kérdező jegesmacit szeretne hadd legyen Neki, ezzel csak jót tesz :)

2010. dec. 22. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 12-17 19:32

Kösd ki a netet, lesz párezer forintod!

Nah jó ez bunkóság, de most komolyan hagyjad már... aki irigy, azt lehúzza a saját irigysége és nem halad. Puffneki.

Amúgy barátnőmnek szülinapjára Gézát a tapírt fogadták örökbe anno.

Kapott egy oklevelet hogy ő az örökbefogadója és ő+1 fő mehetett az állatkertbe ingyen ?1 évig? vagy csak 2*, már nem emlékszem.

Anyumék meg keselyűt fogadtak anno örökbe exével.

Az örökbefogadás 1 évre szól. Pénzben nem tudom mennyibe fáj.

2010. dec. 29. 00:22
 15/16 anonim ***** válasza:
lehet persze ha öis aláirja a papirt az örökbefogadásról
2011. febr. 14. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Adoptálás vagyis örökbefogadás. Értelmezhetjük kétféle képpen is.

1. Az állatkertben marad,gondozzák csak adományt kap tőled:)

Ilyenkor attól függ mennyi az adomány de kb: 13.000 Ft ért kapsz vele egy közös oklevelet. 35.000 Ft- felett kiírják a nevedet a táblájára 20x10 méretben.

2.Haza is viszed az állatot. Nah ez lehetetlen. Maximum a sarkörön. De igazuk van az előttem szólóknak,hogy csúcsragadozó és hatalmas.

2011. júl. 31. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!