Más szerint is gáz, hogy a városi ember annyira eltávolodott a természettől, hogy ilyen téveszméik vannak a vadállatokkal kapcsolatban, mint a linkelt kérdésben? Ezen hogyan lehetne javítani?

Pár éve volt az az eset, mikor Budapesten az utcán rohangáló vaddisznókat kilőtték, mivel előzőleg a János kórház területén randalíroztak, aztán egy villamoson egyedül utazó gyerek sokkot kapott a döglött disznók láttán.
Ez már egyértelműen a szülők felelőssége, ha a gyereket ennyire megrázta egy lelőtt állat látványa.
És sajnos feltehető, hogy ilyen dolog nem csak budapestiek körében fordulhat elő, manapság akár már falun is felnőhet úgy egy gyerek, hogy egy levágott csirkét se látott még. Úgy gondolja, hogy a hús az befóliázva terem a fán.

"De a városiak jobban, mert a panelben nincs természet, fogalmuk sincs semmiről."
Akkor hasonlíts össze egy átlag falusi vs nagyvárosi nyuggert.
Azt vettem észre faluról feltelepült nagyvárosiként, hogy falun hatalmas a sötétség az emberek agyában.
Mégha a földműveléshez értenek is, de attól máshoz nem, mégsincs önkritikájuk és hatalmas egóval osztják a "józan paraszti észt", mert hát ők mindenhez is értenek. Sajnos sok utódjuk is átveszi ezt a mentalitást és terjeszti, mint valami kórságot a modern nagyvilágban. Az ilyenekből lesznek a demagóg, jobber pártokra szavazó fasisztoid "nemvagyunknácik, csak gyűlülönk mindenkit, aki zs/c/lmbt".

Ne hozzuk már be ide is a fszom politikát!
Jobb meg bal..egyéb nincs is itt ebben az országban! Azért is ilyen szar a helyzet, mert jobbra meg balra ugat az összes hülye, az eszükbe sem jut, hogy esetleg egyenesen is lehet menni! Neked sem. Művészként nem politizálok és köszönöm jól megvagyok.

Nem én hoztam ide, vidéki városi ellentét pedig Vietnámban és Zimbabweben is van. A jobber szót használtad konkrétan. Ez magával hozza a balt is. Mindegy, jobb nem lesz a helyzet.
Olyan szinten hülye mindenki, hogy kovid alatt majdnem megvertek a villamoson, kellett egy kis idő amíg rájöttem mi volt a probléma. Narancssárga volt a maszkom. Ennyit a szelíd, okos balliberális fajtádról. És itt ki is léptem.

"Ennyit a szelíd, okos balliberális fajtádról."
Pont volt a hírekben ennek a fordítottja is, amikor egy szélsőjobber támadott valakire, mert szivárványos maszkja volt. Sajna a hírt nem találom, de egyértelmű, hogy nincs olyan, hogy én fajtam vagy te fajtád, még ha a kérdező ezt is próbálja bemagyarázni. Mindkét táborban vannak hibbantak, illetve nagyvárosban és falvakban is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!