Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ennek a vadnyúlnak milyen...

Ennek a vadnyúlnak milyen betegsége lehetett, hogy nem futott el előlem?

Figyelt kérdés
Sétáltam hazafelé a földúton (sötét volt), és valami hirtelen megugrott, egy szép nagy vadnyúl volt. Kb. 5 méterre volt tőlem, kb. 1 percig néztem, csodálkoztam, hogy miért nem fut el, és nem is túlságosan figyelt a hirtelen, hessegető mozdulataimra. Elindultam felé, kicsit tempósabban arrébb ment, most már kb. 10 méterre volt az erődben, és engem figyelt. Kicsit vártam, futok utána, kb. 15 km/h-val futott el.
tegnap 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha lampaval a szemebe vilagitottal, akkor azert valt mozdulatlanna egy darabig. A mult szazad 70-es, es a 80-as evek kozepeig sokszor megtortent, hogy ugy fogtunk nyulat, hogy autoval, folduton, reflektorral, lassan haladva a nyuszi elottunk elvakulva az eros fenytol leult, mi kiszalltunk az autobol es egy pokrocot radobva siman megfogtuk. A sutoben hanyattfektetve, nagyon finom tud lenni, de porkoltnek is kivalo. :)
tegnap 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
A vadnyul lehet veszett, de nem jellemzo, es annak nem ilyenek a tunetei.
tegnap 21:06
 3/3 A kérdező kommentje:

1.: Az igen szégyelld magad! XDDD

Amúgy vajon ez minden állattal működik? Ha találkozok egy kóbor kutyával, vagy egy vaddisznóval, ők is lefagynak, és nem támadnak meg? Vagy ehhez milyen erős lámpa kell?

tegnap 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!