Szerintetek egy oràngután mikor kezd veszélyesen erőssé válni? Amikor már egy emberre is veszélyt jelentene egy párharcban.
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy milyen idős vagy hogy hány kg az amiután már lenyomna egy embert.ma 18:21
2/3 anonim válasza:
Egy helyen azt olvastam, hogy egy átlagos orángután vagy gorilla, egységnyi izomra mérve kétszer erősebb, mint egy erősebb ember.
Amúgy meg tényleg mikor maradnak már abba ezek a kérdések, kérdező? Sok olyan ember van, aki képes lenne letépni egy másik ember arcát harc közben, akkor mikor fogod megérteni, hogy egy olyan állat, aki egységnyi izomra kétszer erősebb egy erős embernél, hogy az biztosan veszélyes?
3/3 A kérdező kommentje:
2 # nem tudom én most teszem fel először ezt a kérdést, de köszönöm
ma 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!