Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek a galléros páviánt...

Szerintetek a galléros páviántól erősebb az ember?

Figyelt kérdés
nov. 20. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem a majomnak a markolási ereje ösztöne fürgesége messze felülmúlja az emberét.

Ha az téged szét akar szedni, szét fog. Lefoghatod te, de az 6x os ereje van. És gyakorlatilag a lábai karként is funkcionálnak nem mint az embernek.

nov. 20. 16:49
 12/88 anonim válasza:
100%
Nem tudom
nov. 20. 16:52
 13/88 anonim ***** válasza:
40%
A galléros pávián fizikai ereje nagyobb az emberénél, de nem a gallér miatt.
nov. 20. 17:16
 14/88 anonim ***** válasza:
100%
Ugorjunk, az összes majomfélét megkérdezed? Tudod mit? Mindegyik erősebb, a 100-150 grammos törpemajom is, (a világ legkisebb majomfajtája) Letépné a karodat, kitépné a gerincedet, laposra taposna, és össze is harapdálna😄 [link]
nov. 20. 17:29
 15/88 A kérdező kommentje:
9 # az édes kevés lenne.. rongyá verném…
nov. 20. 17:45
 16/88 A kérdező kommentje:
11 # te miről beszélsz ember? 🤣 az orángután szorítási ereje 4 x nagyobb az emberénél.. akkor egy ilyen kis fos 30 kg-os majomnak mennyi lehet szerinted az ereje? 🤣 és ez nem szerintem van hanem tények… de sajnos sokan nincsennek tisztában dolgokkal és úgy írnak véleményt
nov. 20. 17:46
 17/88 anonim ***** válasza:
100%

Ez már a sokadik ilyen kérdésed kérdező, és sokan elmondták a választ, de akkor egy kis laikus kiegészítést megengedek magamnak itt.

Amikor egy 25 kilós, idős kutyát is nehezen tudna visszafogni egy átlagos ember, akkor mit vársz egy majomtól? Mert hát tulajdonképpen a kutya is félig-meddig vadállat, a majom meg aztán tényleg vad.

Ha csak nem váltasz igazi berserker üzemmódba, nem tudnál bunyóban legyőzni egy vad majmot.

nov. 20. 18:28
 18/88 anonim ***** válasza:
100%

Neked ez amúgy fétis vagy kíváncsiság??

(Minden kérdésed olvastam, szóval nem ítélkezni akarok)

nov. 20. 18:50
 19/88 anonim ***** válasza:
100%

Minek kérdezed meg, ha utána nem tetszik a válasz, amit kapsz?

Csimpánz is ölt már embert, pedig annak még agyarai sincsenek.(Mondjuk súlyban nagyobb is)

Amúgy youtube is tele van olyan videókkal, ahol a páviánok elől menekülnek még a nagy ragadozók is.

nov. 20. 19:13
 20/88 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, hülyegyerek, bedoblak hozzá és akkor tarzankodjál. Ja, azt már nem mered, mi?
nov. 20. 19:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!