Egy hiúz erősebb lehet mint egy ember?
Egy váratlan tamadasnal biztos előnyben lenne. Egyenlő feltételek kellenenek. Például egy üres szobába bezárn a húst és egy embert, és egy jöhet ki élve. Akkor már nem lenne minden estben a hisz az esélyes.
Gyerekek, öregek, nők esetében igen, és a férfiak egy részénél is ahogy írtam az első válaszban.
Viszont nem gondolom hogy egy 90-100 kilós jó kondiba lévő férfi ne tudna vele mit kezdeni élet halál harcban. Én magam sem tartanék tőle egy élet halál küzdelemben. 80 kilósan komolyabb sport múlttal. Persze biztosan osszekarmolna és én sem néznék ki jól a végén.
11 vagyok
Csimpánzzal nem. Azok rohadtul erősek. Hasonló alkattal az emberhez.
Én félnék egy csimpánztól🙂 Inkabb két hiuz😀
Top kuzdosportolok tudnák talán elintezni vagy elit kommandósok stb. Emberiség max fél százaléka, de sokat mondtam.
Persze, te vagy az, aki nem használ biztonsági övet, mert majd megtartom én magamat a karommal a kormányon, mer én járok gyúrni.
Apropó, miért akarsz minden állatot legyőzni? Voltál már pszichológusnál? Első körben oda kellene menj, nem edzőterembe.
14 # csak szimpla felmérés, hogy ki mit merne bevállalni..
Én bizisten nekimennék egy csimpánznak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!