Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A Characoraclaces megalodon...

A Characoraclaces megalodon harapása át tudna harapni 1 nagyobb hajót ha ma élne?

Figyelt kérdés
Egyáltalán rátámadna hajókra? Elvileg bálnákat evett szóval gondolom igen, pl ilyen repülő szállító hadihajókra is rátámadna vajon?

júl. 29. 15:22
 1/3 Simon Petrikov ***** válasza:
73%
Nem, azok a hajók túl nagyok. Nem csak a harapási erőn múlik a dolog, hanem azon is, hogy mekkorára tudta kinyitni a száját, azért nem, mert csak kb. 2 méterre tudta kinyitni. Én úgy tudom a Megalodon idejében úgy tudom nem voltak akkora bálnák mint ma, a legnagyobb a Livyatan volt, ami valószínűleg a veszélyes préda kategóriába tartozott, és ami néha valószínűleg képes volt megölni egy megalodont. Ja, és a legújabb kutatások az Otodus nembe sorolják a megalodont a Carcharocoes helyett.
júl. 29. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
És kissebb hajókra? Vajon a hadsereg küzdene velük ez miatt?
júl. 29. 16:44
 3/3 Simon Petrikov ***** válasza:
Kisebb kb. (10-20 méteres vagy kisebb) hajókat/hajókra valószínűleg tudna, és gondolom egy idő után valószínűleg felgigyelne a dologra vagy a hadsereg, vagy fegyveres átlag emberek.
júl. 29. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!