2/10 anonim válasza:
Ja bocsi, bele akartam vinni a banánt is valahogy. De szerintem bármilyen gyümölcsöt megesznek, rengeteg állatkertes videó van, ahol a bébimajmokat mandarinnal, felszeletelt almával, banánnal, szőlővel stb-vel etetik.
4/10 anonim válasza:
Ami éppen szezonálisan bőséggel elérhető a természetes élőhelyükön. Semmilyen állat nem bírja a monoton kosztot (talán a koalát kivéve).
6/10 anonim válasza:
Azokat a gyümölcsöket szeretik a legjobban, amelyek a legédesebbek és alkalmuk volt megkóstolni őket. Banán, szőlő, füge, ezek teli vannak cukorral (amit minden fogyókúrázó és cukorbeteg tud). Éppen ezért ritkábban is adnak nekik belőle, nehogy elhízzanak.
7/10 anonim válasza:
Az enyém a kiwi, bár lehet én nem számítok akkora majomnak.
9/10 anonim válasza:
Az édes lédús gyümölcsöket nagyon kedvelik! Papaja, marakuja, dinnye, banán, narancs, alma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!