Támadó medvétől 🐻 megvéd a gázpisztoly?
A gázpisztoly elavult,és rossz eszköz a következők miatt.:
1. szélérzékenység.mivel a kilőtt anyag gázként viselkedik,oldalszélben szembeszélben nem éri el a célpontot.bár valószínű közvtlen közelről kell használni,de akkor egy gázspray is megfelel.szembeszél esetén egyébként nem valószínű,hogy kiütné a használot.
2.mivel gáz jellegű,talán köd. nem teríti be a célpontot mint pl egy gázspray.
2. hatóanyagok: a pv egy gyengébb kapszaicin származék késleltetve hat.A cs egyből,de az hivatalosan drogosokra kevésbé hat .
3. fegyverszerű,megjelenés és használat.jogilag nem szerencsés főleg magyarországon.
4. nehéz ,és nagy
összesítve nem kell feltétlen lőpor az ingeranyag kibocsájtásához.
A pepperball is használhatóbb megfelelő töltettel.
Gázsprayk közül a medvespray megjelent kissebb töltettel,eddig nem látott tölteterősségel.grizzly sharg lengyel gyártótól.A legjobb gázspray fúvóka amit eddig láttam a klever ko jet,nagy szórású,mégis erős sugarat hoz létre.az extreme power sajnos szélérzékeny,de szintén ver egy gázpisztolyt hatékonyságban.
A folyadéksugár lövőknél a gyártók nem erőlködnek a nagyobb szórrással.eddig az udar m1 nél láttam jobb szorásképet.olasz import.amíg még van.a pepperbalhoz gyártottam porlövedéket tesztelni.még egy 11mm körüli is szép kis felhőt csinál.Ez legalább nem időjárás függő.A drogosok meglehetősen nem éreznek fájdalmat,egy személyes beszámolóból is visszahallottam,ugyhogy sajnos a gumisok is kiesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!