Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában veszélyes állatok tekintetében?
Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 16:48
1/10 anonim válasza:
Szerintem pl. Izlandon még kevesebb a veszélyes állat.
2/10 anonim válasza:
Biztosan mi vagyunk a legjobbak ezen a téren! Azt a farkast is milyen szépen kilőtték
3/10 anonim válasza:
Nem mondanám emiatt biztonságosabbnak. Ha minden állatot levadásznak, az csak a természet legyilkolása. A vallásosak akarnak kiirtani mindent, arra hivatkozva, hogy biztonságosabb. Pedig hülyeség, a szabályokat betartva egyik állat sem veszélyes.
4/10 anonim válasza:
Belgiumba, Luxemburgban, de hollandiába sincs túl sok vadállat, lehet még Dániában se.
5/10 anonim válasza:
Én is Izlandot akartam említeni (ahogy az első válaszoló tette), illetve a Kanári szigeteket, ami bár nem önálló ország, de ott sincs semmi, csak hal a tengerben, meg madár a levegőben.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom mért jó kiirtani az állatokat. Ez nem civilizált viselkedés.
A nagytestű állatok ugyanúgy a természet részei.
7/10 anonim válasza:
Persze, hogy biztonságos Mo, ha itt irtják az állatokat, a magyar még a saját állatait is rugdossa, kidobja portán kivül, hogy pusztuljon el.
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, konkrétan a macskákra gondoltam, őket is sokan kirugdossák otthonról, naná, hogy ha rókáról, farkasról, medvéről van szó, nekiállnak lövöldözni, eszükben sincs hogy az állatok érző lények, mit érezhetett a svájci farkas, akit egy hülye magyarnak ki kellett lőni.
9/10 anonim válasza:
Egyszer, 17 környékén, elszökött egy kisebb farkas. Azt is levadászták. Pedig máshol néger benszülöttek oroszlánokat kapnak el, vizsgálnak meg orvosilag, tesznek rájuk nyomkövetőt, és engedik vissza a vadonba. A vallásos fidesz egy kutyával nem tudja ezt megcsinálni.
10/10 anonim válasza:
#9:
Néger benszülöttek marhára nem kapnak el semmiféle oroszlánt, ezt igencsak elcseszted, akik azt csinálják, amit írtál, azok a rezervátum egyesületek munkatársai + vadvédők Tudod, nem minden néger benszülött Afrikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!