Melyik nagymacskát szeretitek a legjobban vagy találjátok a legszebbnek?
Figyelt kérdés
Valamennyi nagymacska nagyon szép, lenyűgöző és fenséges, mindegyiküket ámulva nézem akár tv-ben, akár állatkertben.
Szubjektív véleménye mindenkinek lehet, melyiket szereti legjobban vagy találja legszebnek. 🙂
Nekem egyik kedvencem a fekete párduc, számomra egyik legszebb, és olyan kis egyedi.
Oroszlánokat is szeretem amúgy és tigriseket.
Valahogy a párduc nálam egy elkülönített helyet foglal el.
Bármelyiket írhatjátok, kevésbe ismertet, vagy kisebb testű de vadmacska félét, kíváncsi vagyok.
2023. szept. 17. 09:49
1/12 anonim válasza:
Nekem is a párduc. Nagyon szép, elegáns állat.
4/12 A kérdező kommentje:
1-es, 2-es, melyik párduc? A fekete vagy a foltos?
2023. szept. 17. 10:27
6/12 anonim válasza:
Hópárduc. És irtó aranyos, ahogy a szájába veszi a farka végét :D
8/12 anonim válasza:
A YouTube-os Messi nevű pumát, egy orosz házaspár nagymacskáját, és egy szintén orosz házaspár Luna nevű fekete párducát.
9/12 anonim válasza:
Nálam változó, mindet imádom, hol ezt-hol azt jobban. Most a hiúz van az első helyen a bojtos füle miatt.
10/12 anonim válasza:
Nekem a gepárd a kedvenc állatom. Számtalan természetfilmet néztem, amiben lassítva is mutatják őket. A mozgásuk, a rugalmasságuk elképeszt.
Nyilván élőben 5 méterrel mellette mást gondolnék róla (kivéve állatkertben), de a mozgása és a sebessége lenyűgöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!