Melyik Budapesthez viszonylag közel lévő állatkertben lehet látni igazi hópárducot?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan állatkert vagy vadaspark legyen, amelyet néhány órás autóúttal el lehessen érni.
Köszönöm.
2023. jún. 28. 20:05
1/4 anonim válasza:
Ha a fővárosi állatkertben nincs akkor sehol az országban.
2/4 anonim válasza:
Google? Hópárduc magyar állatkert.. Enter (Én így jutottam hozzá 10 másodperc alatt)
És íme az eredmény:
A hópárduc Magyarországon három állatkertben, a Nyíregyházi Állatparkban, a Szegedi Vadasparkban és a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkban tekinthető meg. A Szegedi Vadasparkban először 2005-ben született két kölyök. 2008-ban szintén a Szegedi Vadasparkban újabb kölyök látott napvilágot.
3/4 anonim válasza:
De aranyos vagy. 😀 Az én olvasatomban 4 óra is még 'néhány' órának számít, így gyakorlatilag lefedted vele az egész országot.
4/4 anonim válasza:
Itt Szegeden, a vadasparkban van hópárduc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!