Ez egy bölcs,de teljesen haszontalan hozzászólás...A patkány rágcsáló,de vannak hasonló méretű más állatok amik alkalmasak arra hogy elodázzák az öreg oroszlán éhen halását...
2023. máj. 17. 16:46
12/22 anonim válasza:
Az oroszlán falka állat, ami azt jelenti, hogy csapatban él és a falkából a legerősebb és legügyesebb egyedek szoktak vadászni legfőképp nőstények és ők tartják el a gyengébb, idősebb falkatársakat.
Ha valamelyiket kitaszítják a falkából akkor vagy megpróbál keresni egy másik csapatot ahol befogadják vagy ha nem képes egyedül vadászni akkor elpusztul.
2023. máj. 17. 17:28
13/22 anonim válasza:
Öregen bármit amihez hozzájut és el tud fogyasztani.Még fiatalon is kevés a táplálék akkor is meg kell dolgozni érte.
2023. máj. 17. 17:44
14/22 anonim válasza:
12 igaz de itt szerintem a kérdező arra gondolt, hogyha egyedül maradna mert van egy másik dominánsabb hím aki mondjuk kirekeszti, de a másik is életképes,aztán öregkorára.
2023. máj. 17. 17:46
15/22 anonim válasza:
Miért kell lepontozni a helyes választ????
Ha tetszik ha nem az oroszlán falkában él és mindig a falka legügyesebb nőstényei vadásznak! Nézz utána ha nem tudod!
2023. máj. 17. 17:48
16/22 anonim válasza:
Én felpontoztalak mert ez igaz de szerintem azért pontoztak le mert a kérdés nem erre vonatkozott mindazonáltal ez nem vonja kétségbe, igaz amit írtál.Mellesleg én vagyok a 13,14 is.
2023. máj. 17. 17:51
17/22 anonim válasza:
14. Írtam azt is, hogy akkor keres egy másik falkát, mert olyan is van, hogy egy másik falka hím nélkül marad vagy épp van falkavezér, de az a hím még gyengébb mint a másik amit kirekesztenek akkor letudja győzni és átveszi a falkát.
Amúgy egy hím egyedül még fiatalon is nehezen vadászik...
2023. máj. 17. 17:51
18/22 anonim válasza:
17 ha nem talál akkor éhenpusztul vagy nem.Ez most egy esetleges kérdés nem kell reálisnak lennie ahhoz, hogy megértsük, leírta a feltételeket és szerintem igen, mindent megenne mert tényleg a nőstények vadásznak csoportban.Emiatt megenné a kisebb vadakat is mert muszály,egyszerűen ha nem sikerül akkor éhenpusztul.Ennyi
2023. máj. 17. 17:54
19/22 anonim válasza:
#11: de ő konkrétan a patkányról kérdezett. Nyilván ha van egy patkány mérető, de lassabb állat, azt megfogja, de a patkányt szerintem nem.
2023. máj. 17. 18:54
20/22 anonim válasza:
19 a patkányt simán megfogja.Közlésképp a patkány végsebessége 30km/h az oroszláné 50-60 km/h
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!