A tigris az veszélyes állat?
Hát igaz, az emberek 99,99%-át megmarná a tigris könnyedén, és rip.
Viszont. Én 6 éve kondizok, vagyok 193cm magas, illetve 115kg. A zsír a testemen nem sok, viszont nem is a túl szálkás. Tehát egészséges arányban van. Fekve kb 160kg-mal nyomok, guggolok 140-nel. Bicepszem 49-es.
Gondolhatod hogy mekkorát tudok ütni-rúgni.
Szerintem nekem lenne esélyem a tigeis ellen: ha eltalálnám a fejét, vagy a gyomrát egy erőteljes rúgásdal.
(Hajlékony is vagyok nagyon, és gyors)
Akkor nagy valószínűséggel kinyúlna, vagy úgy beszédülne hogy gyerekjáték lenen utána szétkapnom a “sárga cicát”. Tehát 70% az én javamra, 30% a tigris javára. Természetesen körülmények is befolyásolnák a “harcot”, illetve a szerencse, ha először nem találnék be, lehet hogy kinyúlnék.
Viszont félreértés ne essék, ha más ember lenne az ellenfél, a cica 100%-kosan winelne.
21, a baj csak az, hogy a tigris ugyanezt tudja, csak 300kg-ban.
Jah, meg vannak természetes fegyverei, ilyen karmok, meg fogak.
És mint az köztudott, tud ugrálni a farkán. Te tudsz?
Persze, nekem is a farkam a második legnagyobb fegyverem a karom után.
Egyébként nyilván figyelmbe vettem a tigris képességeit, ezért kalott 30% esélyt.
Levegőből rúgnám le.
Nyilván benne lenne a vereség esélye is, de egyel elbánnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!