Az emberek miért szeretik annyira a medvét, holott könnyen veszélyes állat lehet az emberre nézve? Rengeteg rajzfilmben barátságos cuki figuraként van, a mackós plüss és játékállatok száma kutyusokkal vetekszik.
Figyelt kérdés
Úgy van beállítva, mintha az ember második legjobb barátja lenne.
Pedig a medvét kerülni kell, főleg ha bocsával van. Ha magányos medve kóborol éhesen, akkor bármilyen emberi ételt felkutat megeszik. Stb.
Kb. annyira érdekli a medvét az ember, mint más ragadozókat - nem barátságos vele, legjobb esetben is tart tőle, de lehet préda, vagy legyőzendő versenytárs is a szemében.
2022. nov. 24. 10:11
31/35 anonim válasza:
#31 Igaz. Nem tudom, hogy olvastam piacot, hirtelen gugliztam, egy vasútállomáson vette.
32/35 A kérdező kommentje:
Íme az ember: minden híresebb dolog köré keletkezési mítoszt kell fabrikálni. :)
2022. nov. 25. 15:15
33/35 anonim válasza:
#32 Ez nem keletkezési mítosz, ezek tények.
34/35 A kérdező kommentje:
33. Már melyik az ötféle történetből?
2022. nov. 26. 10:51
35/35 anonim válasza:
#34 Mégis milyen ötféle történet? Vett egy katona egy medvét. Vitte magával Európába. A háború után állatkertbe került, ott meglátta Milne a gyerekével és írt két könyvet. Bonyolult lett volna magadtól összerakni az elmúlt néhány válasz alapján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!