A farkasok falkában járnak az erdőben jól gondolom ?
Magyarországon egyébként nem olyan gyakorik, pár éve kezdtek csak visszatelepülni. Én a Bükkben élek, itt azért hosszabb túrázásoknál lehet találni lábnyomokat.
Egy embert tudok, aki látott élőben, a fodrászom futás közben találkozott össze véletlen eggyel. Egy dombról nézett le rá az állat. Ő elkezdett lassan hátrálni, a farkas egy darabig figyelte, aztán továbbállt.
Vaddisznóktól szerintem jobban kell tartani. Ugyan a sertéspestis rendesen megtizedelte őket, össze lehet még futni velük túrázás közben, nekem is sikerült nem egyszer, szerencsére nem lett baj.
Noszvajon ki van téve egy tábla az erdő szélén (nyáron ott nyaraltunk), hogy "Farkasbarát erdő! A turistaútról letérni tilos!" vagy valami ilyesmi.
Igen meglepődtünk... 😀. De örültünk is neki. És csak az erdei úton mentünk szigorúan. A forrásig. A kislányunk minden fa mögött farkast látott 😀.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!