Hova tűnnek a pókok télen?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 22:57
1/16 anonim válasza:
Bejönnek hozzám a lakásba. :)
2/16 anonim válasza:
Roxfortba, a Tiltott Rengetegbe!
4/16 anonim válasza:
Nálam télen a szobák sarkában tartózkodnak. :D
5/16 anonim válasza:
Bele se merek gondolni mert rettegek a pókoktól. Teljesen kivagyok attól is hogy mostanában ilyen sok van.
6/16 anonim válasza:
" mert rettegek a pókoktól"
Van egy nagy pókháló a kertben beleakadtam legalább száz szúnyog van benne. Most melyik jobb száz szúnyog vagy egy pók?
7/16 anonim válasza:
"Most melyik jobb száz szúnyog vagy egy pók?"
ez költői kérdés volt? :D
én is nagyon félek a pókoktól amúgy :S
8/16 anonim válasza:
Az ablak sarkába. ahol van egy rés pl xD
Itt most van egy nálam...Mindig éjszaka jön elő. Amúgy kicsi pók. Rozinak neveztem el.
Nincs szívem megölni, pedig amúgy rettegek a pókoktól.
Szegény biztos fázik.:D
De nappal meg alig látom. :D
9/16 anonim válasza:
Na, én pók vagyok, szóval szerintem illetékes a témában. Télen általában behúzódunk az épületek melegebb részeibe, lakásba ritkán járunk, mert egyrészt büdösek vagytok, emberek, másrészt szúnyog is alig van a szobátokban.
10/16 anonim válasza:
Én legjobban a pici karolópókokat bírom ezek nem szőnek hálót hanem vadásznak, úgy kapják el az áldozatukat és nagyon értelmesek.Amikor kézbeveszem őket végigszaglásszák a kezem és észreveszik rövid idő alatt hogy nem bántom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!