Önök szerint ha az állatkertben előveszem a banánt és mutogatom a nagy majmoknak azok odajönnek az üvegfalhoz vajon?
Figyelt kérdés
komoly kérdés, kiváncsi vagyok önöknek volt-e már ilyen élménye hogy pl gorilla vagy csimpánz észre vett önöknél valami kaját és odament?2022. jún. 11. 13:52
1/18 anonim válasza:
Elég nagy tahóság ám ott túráztatni szegény bezárt állatokat.. Kapnak elég kaját, de nyilván ők is megkívánják, ha van nálad valami jó! :)
2/18 anonim válasza:
A magázódás ebben a kontextusban pláne szürreális :D
Amúgy állatkertben tilos etetni az állatokat. Kizárólag zoo csemegét kphatnak, és csak azok az állatok, akiknél megengedik. Szóval megkérem önt, hogy ne mutogassa a banánját :D
4/18 anonim válasza:
Ez a kérdés remélem nem komoly :DD már az elején elmosolyogtam rajta.
5/18 anonim válasza:
Hát bácsi...ha a nadrágjából előveszi a banánt és elkezdi lóbálni, szerintem inkább magára hívják a rendőrbácsit. ^_^
6/18 A kérdező kommentje:
miért nem lehet a kérdésre válaszolni és normális válaszokat adni? nagyjából a #2-es az egyetlen értékelhető válasz
2022. jún. 11. 14:26
7/18 anonim válasza:
Tudják ők azt pontosan honnan kapják a kaját, nem fognak oda menni Önhöz egy banán láttán.
Pl.ha egy kisgyerek sétál szendviccsel vagy Kürtöskaláccsal a kezében az üveg másik oldalán őt sem rohamozzák le az állatok.
8/18 anonim válasza:
Ha a jószágok banánnal kínálnák, Ön odamenne az üvegfalhoz?
9/18 anonim válasza:
Nem hiszem. De ha egy gorilla maszkot a fejére húz, arra biztos odafigyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!