Hogyan fogjam meg? (kisemlősök)
Figyelt kérdés
hogy lehet pl. egy nyestet vagy egeret befogni?nem mintha akarnék de Hogy lehet oda csalogatni, hogy aztán meg tudd fogni?2010. szept. 15. 16:53
1/9 anonim válasza:
Sehogy, mert nagyon félénkek. Ha élve szeretnéd elkapni őket, vegyél, vagy csinálj élvefogó csapdát nekik.
2/9 anonim válasza:
Én kiskoromban úgy fogtam be egereket, hogy volt egy nagy vashordó félig kukoricával, odalopóztam és elkaptam őket, mindig volt 1-2. Terráriumban tartottam őket, megettek mindent, aranyosak voltak, csak aztán abba hagytam, mert rohadt angyot harapnak ám :) Meg meg is lógtak páran, az meg nem jött jól a lakásban :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat=)
Hogyan csináljak élvefogócsapdát??
2010. szept. 17. 16:59
4/9 anonim válasza:
egy fél diót egy virágcserép alá támasztasz,hogy a dióbél befelé nézzen.az élénél támaszd ki
6/9 A kérdező kommentje:
Kösz szépen ez a csapda nagyobb állatoknak is jó pl.:Nyest??
2010. szept. 18. 09:52
7/9 Dalma1997 válasza:
jó csak akkor nagyobb csrép kell
8/9 A kérdező kommentje:
oké köszi=))
2010. szept. 21. 17:26
9/9 anonim válasza:
Nem ajánlom, hogy vadállatot fogdoss, mert a legkisebb egér is nagyon fájdalmasat tud harapni (tapasztalat), hát akkor hasonlítsunk hozzá egy nyestet :D
Csak óvatosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!